Huisartsenpraktijk Beurskens

Europaplein 126
6602 GV Wijchen
Tel. 024 64 14 000

Wij zijn dagelijks te bereiken via ons telefoonnummer.

Voor spoed: 024-6414000 en toets 1.
Buiten praktijkuren huisartsenpost Nijmegen: 0900-8880
Bij levensbedreigende situaties: 112

 

Wat betreft mailen: het is niet de bedoeling om via ons algemene mailadres medische vragen te stellen. Daarvoor belt u met de assistente op bovengenoemd nummer.

De praktijk is goed te bereiken met de auto, per fiets en het openbaar vervoer. De parkeerplaatsen zijn gelegen aan de voorzijde van de praktijk, evenals een fietsenrek. LET OP: op sommige parkeerplaatsen (voorzien van een blauwe lijn op de grond) heeft u een parkeerschijf nodig en mag u slechts 2 uur blijven staan!

SPOED

Voor spoedeisende klachten overdag waarbij direct medische hulp nodig is, kunt u de assistente bereiken via onze spoedlijn. Zij zal u een aantal vragen stellen om de ernst van de klacht in te schatten; zo nodig overlegt zij met een huisarts. Bel in geval van levensbedreigende situaties het landelijk noodnummer 112.

Avond-, nacht- en weekenddienst Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u terecht bij de Coöperatieve Huisartsendienst Nijmegen en omstreken (CHN). 0900 – 8880 De CHN verleent huisartsenhulp voor spoedeisende zaken waarvan behandeling niet tot de volgende werkdag kan wachten. Hieronder vallen ook kleine hechtwonden en lichte ongevallen. Het is verstandig bij koorts de temperatuur op te nemen voordat u belt. Houdt u ook de medicijnen die u gebruikt bij de hand. Wanneer u de CHN belt krijgt u eerst een speciaal opgeleide doktersassistente of verpleegkundige aan de lijn. Zij kan op veel vragen al een antwoord geven. Indien nodig overlegt zij met een op de post aanwezige huisarts of ze verbindt u door, waarop de arts u vervolgens verder advies geeft. Ook kan de assistente voor u een afspraak maken voor een consult op de huisartsenpost. Wanneer vervoer van de patiënt vanuit medisch oogpunt niet verantwoord is, komt een huisarts thuis langs.

Houdt u bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Het adres van de huisartsenpost is:

Centrale Huisartsendienst Nijmegen (CHN) Weg door Jonkerbos 108 6532 SZ Nijmegen tel.: 0900-8880

Ga naar de website van de CIHN voor meer informatie.

SPREEKUUR

U kunt de praktijk bellen tussen 08:00 en 10:00 uur om een afspraak te maken.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en de ernst van uw klachten. Zij kan u dan op het juiste tijdstip inplannen. Ook kan het zijn dat zij uw vraag al telefonisch kan beantwoorden. Net als de huisarts heeft ook de praktijkassistente een geheimhoudingsplicht.

INSCHRIJVEN

De praktijk is tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Alleen huisgenoten van reeds ingeschreven patiënten kunnen zich inschrijven.

TIPS VAN THUISARTS