ONZE PRAKTIJK

Welkom bij Huisartsenpraktijk Beurskens. Onze praktijk is sinds 1995 gevestigd aan het Europaplein 126, nabij het centrum van Wijchen.

We willen met onze praktijk goede huisartsenzorg leveren en staan met ons team voor betrouwbare, kundige en betrokken zorg. We werken met de patiënten binnen onze praktijk op basis van gelijkwaardigheid en beogen patiëntvriendelijk en servicegericht te zijn. We bieden niet alleen medische zorg, maar maken ook de vertaalslag naar het welzijn van onze patiënten.

ONS TEAM

Samen met onze twee huisartsen, de aios, onze vaste waarnemer de heer A. Balkestein, drie assistentes, drie  praktijkondersteuners en een administratief medewerkster staan wij voor betrouwbare, kundige en betrokken zorg. U kunt op afspraak iedere werkdag bij ons terecht voor reguliere huisartsenzorg.

U kunt afspraken maken via de assistente van 08:00 – 10.00 uur. De praktijk is geopend van 08:00 tot 17:00 uur.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur;
Van 12:30 tot 13:30 uur hebben wij pauze.

 

 

 

HUISARTSEN

Als huisarts zijn wij in eerste instantie aanspreekpunt voor problemen omtrent uw gezondheid. We houden overzicht over uw totale situatie. Door het persoonlijk contact met onze patiënten en onze ruime medische kennis kunnen we de coördinator van al uw benodigde zorg zijn.

Van alle problemen die aan ons voorgelegd worden handelen we ongeveer 90% zelf af en verwijzen we in de resterende 10% door naar een andere arts of hulpverlener.

 • Tom Beurskens
  Tom Beurskens PRAKTIJKHOUDER

  Januari 1995 heb ik mij als zelfstandig huisarts gevestigd aan het Europaplein in Wijchen. Aan het persoonlijk contact met zoveel verschillende mensen, jong en oud, beleef ik dagelijks veel werkplezier. De spilfunctie als huisarts in de samenwerking met vele andere zorgverleners, het echt iets kunnen betekenen voor het welzijn en de gezondheid van mijn patienten, geeft mij veel voldoening.

 • Arnoud Balkestein
  Arnoud Balkestein WAARNEMER

  Mijn naam is Arnoud Balkestein. Ik ben op de dinsdag en woensdagochtend waarnemend huisarts in huisartsenpraktijk Beurskens. Dat wil dus zeggen dat ik tijdelijk inval als huisarts en een deel van het spreekuur overneem van de ‘eigen’ huisartsen.

DOKTERSASSISTENTEN

In de praktijk werken meerdere praktijkassistenten onder verantwoordelijkheid van de huisartsen. De assistenten maken de afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken en zorgen ervoor dat de organisatie in de praktijk zo goed mogelijk verloopt. U kunt bij hen terecht met veel praktische vragen, bijvoorbeeld over uitslagen en verwijzingen. Verder verrichten zij ook verschillende handelingen. Ook de praktijkassistenten hebben een beroepsgeheim.

 • Chantal Reijers
  Chantal Reijers

  In 1995 ben ik als doktersassistente in deze praktijk gaan werken.
  U kunt bij mij afspraken maken, advies vragen, en terecht voor kleine medisch handelingen. Ik woon in Puiflijk ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen.

 • Jolanda Arts Tijsse Klasen
  Jolanda Arts Tijsse Klasen

  In 2010 heb ik mij om laten scholen naar doktersassistente. Wat een goede keuze is geweest. Ik hoop hier de aankomende jaren met veel plezier, gezelligheid, afwisseling en goede zorg te kunnen blijven werken.

 • Linda de Groot
  Linda de Groot

  Ik ben in 2016 tijdens mijn laatste stage bij huisartsenpraktijk Beurskens terecht gekomen. Ik ben begonnen met invalwerk en sinds november 2018 werk ik als vaste assistente op de maandag, donderdag en vrijdag. Ik woon in Wijchen en hoop nog vele jaren met veel plezier in dit team te gaan werken.

POH

Sinds enkele jaren werken er ook praktijkondersteuners (POH) in onze huisartspraktijk. Zij nemen, na verwijzing door de huisarts en steeds onder diens verantwoordelijkheid, een deel van de zorg voor chronisch zieken (patiënten met astma/COPD, diabetes mellitus, (preventie van) hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, psychische klachten) op zich.

 • Miranda Kuijltjes
  Miranda Kuijltjes

  Sinds 2012 werk ik in de praktijk van huisarts Beurskens. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes, astma/COPD en leefstijladviezen bij risico op hart-/vaatproblemen. Daarnaast is mijn aandachtsgebied ouderenzorg.

 • René Berntsen
  René Berntsen

  Sinds 1984 heb ik kennis en ervaring opgedaan in de GGZ. Opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige heb ik meestentijds bij grote GGZ-instellingen gewerkt, vanaf 2004 gecombineerd met werk in een huisartsenpraktijk. In 2014 ben ik in deze praktijk begonnen en richt me op herstel van uiteenlopende psychische klachten. Iedere maandag ben ik aanwezig.

 • Marijke Cobussen
  Marijke Cobussen ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

  Sinds 1 oktober 2012 werk ik als administratief medewerkster in deze praktijk, nadat ik 19 jaar in de praktijk van Dr Franssen werkzaam ben geweest. Hiervoor was ik apothekersassistente bij 2 apotheken in Wijchen. Ik woon in Wijchen, ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters en 1 volwassen zoon.

 • Marianne Kapel
  Marianne Kapel PRAKTIJKMANAGER

  Ik ben met veel plezier werkzaam als praktijkmanager binnen deze praktijk. Ik houd me bezig met de ondersteuning van de praktijkhouder in zijn bedrijfsvoering op alle vlakken. Dit maakt mijn werk erg afwisselend.  Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag

SPREEKUUR

U kunt de praktijk bellen tussen 08:00 en 12:00 uur om een afspraak te maken of een visite aan te vragen. In de middag kunnen er telefonisch geen spreekuurafspraken worden gemaakt.

(024) 641 40 00

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. Zij kan u dan op het juiste moment inplannen, zodat het spreekuur niet te veel uitloopt. Ook kan het zijn dat zij uw vraag al telefonisch kan beantwoorden. Net als de huisarts heeft ook de praktijkassistente een geheimhoudingsplicht.

Als u voorkeur heeft voor een bepaalde dag en/ of tijdstip, dan kiezen wij de dokter. Heeft u voorkeur voor een bepaalde dokter, dan kiezen wij de dag en het tijdstip.
Uiteraard in goed overleg met u!

HUISBEZOEK

Mocht u door uw ziekte niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. U kunt telefonisch een visite aanvragen. De assistente kan deze dan nog voor u in de agenda zetten. Huisbezoeken worden afgelegd vanaf 14.00 uur. Huisbezoeken kosten veel tijd en een aantal onderzoeken of behandelingen zijn thuis praktisch onmogelijk. Komt u daarom als het enigszins mogelijk is naar de praktijk.

INSCHRIJVEN

ACCREDITATIE

Sinds 2017 zijn we een geaccrediteerde praktijk. Dit houdt in dat wij volgens het Nederlands Huisartsen Genootschap voldoen aan de gestelde eisen om een NHG-keurmerk te mogen voeren. Met dit keurmerk laten wij zien dat wij op een gestructureerde manier werken aan kwaliteitsverbetering. Jaarlijks wordt gecontroleerd of dit keurmerk kan worden verlengd.

TIPS VAN THUISARTS